Over Ons

Onze Visie

Het ondernemerslandschap is in verandering. De technologische ontwikkelingen arriveren en verdwijnen met hoge snelheid. Dit maakt het voor zelfstandig ondernemers lastig de beste keuzes te maken. Hoe kan je het beste je onderneming laten groeien? De kracht van je eigen kennis en motivatie mag niet beperkt worden door de omgeving waar de onderneming zich in bevindt. Houdt het simpel en blijf bij de kern van je business! Wij geloven dat het verschil gemaakt wordt met simpele betaalbare oplossingen. Online zichtbaarheid en het genereren van nieuwe business zijn de één van de eerste stappen in het ondernemerschap. Met het bundelen van deze disciplines wordt 360Web partner van ondernemend Nederland.

Ons Doel

Inspelen op snelle veranderingen in de markt door dynamische oplossingen te bieden. Zo worden we partner van ondernemers en professionals waar 360Web een optimale website en nieuwe klanten verzorgd.

Hoe we dit doen?

Een ondernemer moet zich ervan bewust zijn dat hij niet alles zelf ‘kan’ of ‘moet’ willen doen. Bij 360Web is het interessant om onderdelen uit te besteden. Met scherpe tarieven, partnership en innovatieve diensten zorgen we ervoor dat ondernemers meer uit het ondernemerschap kunnen halen.

Wij zijn redelijk rebels als het gaat om traditionele modellen en methodieken. Deze passen niet meer in de tijd waarin we leven en daarom nemen wij stappen. Aanpassingsvermogen en innovaties zijn de sleutelwoorden die 360Web toevoegt aan haar partners.

Ons team bestaat uit verschillende experts. Wij houden ons dagelijks bezig met wat er in de markt gebeurd. We passen onze dienstverlening hier zo goed mogelijk op aan. Dit resulteert in een dienstenpalet dat dynamiek en ondersteuning brengt. Dit doen we door het bouwen van commerciële en informatieve websites in combinatie met slimme acquisitiemodellen.

Met slim bedoelen we passend, efficiënt en haalbaar. Dit is voor elke onderneming anders. Met maatwerk kunnen we ook voor uw onderneming een gerichte aanpak ontwikkelen.

360LINQ

Ons pochstukje! Een gebruiksvriendelijk interface, hoge kortingen, communicatieplatform, kennisbank en het is geheel gratis! 360LINQ is een platform waar alle disciplines aan bod komen:

Producten en Diensten

Meer dan 150 producten en diensten die collectief ingekocht worden zodat je altijd gebruik kunt maken van aantrekkelijke tarieven en voorwaarden. De gemiddelde MKB-er bespaart via 360LINQ al snel 3500 euro per jaar.

Kennisbank

Loop je ergens tegenaan of wil je jezelf verrijken op een bepaald gebied, dan kun je dit zeer effectief oplossen via het communicatieplatform van 360LINQ. Een live feed per specialiteit, diverse chatapplicaties en een geavanceerde “deel functie” stellen je in staat om de juiste kennis snel tot je te nemen of te delen.

Innovatieve communicatie

Ons communicatie platform is veelzijdig in te zetten. Of je nu in contact wenst te komen met een expert of dat je een offerte wenst door te nemen met je klant. De veelzijdigheid is ongekend en dit alles in een gebruiksvriendelijke interface dat op elk apparaat te gebruiken is. Deel bestanden, videochat met klanten, houd groepspresentaties, stel samen en onderhoud je community…..