Web Applicaties

Heeft u behoefte aan een applicatie op maat? Geen probleem bij 360WEB. Wij beheersen alle digitale talen en bouwen de applicaties zelf. Geen externe partijen of stock software! Op deze manier kunnen wij snel en efficiënt de applicaties ontwikkelen wat u ziet terugkomen in de prijs.

Wanneer heb ik een applicatie nodig?

Zeer afhankelijk van uw onderneming en gerelateerde werkwijze. Echter is het evident dat automatisering onmisbaar is en voor grote efficiëntie kan zorgen. Als ondernemer kun je maar één keer gebruik maken van tijd. Automatisering zorgt er in het algemeen voor dat in dezelfde tijd meer productie wordt gedraaid. Vanuit dit denkbeeld dient u uw huidige processen te beoordelen en te kijken waar winst is te halen. Wanneer dit geconstateerd is kunnen we gaan kijken naar de benodigde applicaties. U kunt bijvoorbeeld denken aan de volgende situaties:

Verkoop

“Breng realtime de prestaties van uw commerciële medewerkers in kaart en stimuleer de resultaten.” Met een eigen applicatie kun je elke cultuur vormgeven. Hanteer je een agressieve marktbenaderingsmethode dan kun je bijvoorbeeld competities en prestaties continu interactief beeldgeven. Heb je een meer conservatievere manier van verkopen kun je meer waarde hechten aan de kwaliteit en levensduur van een relatie…..

Klantenservice

“Het hart van het bedrijf!” De klantenservice staat bekend om haar veelzijdigheid van taken en verantwoordelijkheden. Veelal wordt een klantenservice ingericht om de klant te begeleiden met de ervaringen, diensten en producten van de organisatie. Voor ons altijd een leuk startpunt en te hepen aan maximale kennis en automatisering. Denk aan registratie, beheer, analyses, CSI & ESI, intranet en kennisbanken.

Financieel

“Hoe vaak ziet u uw accountant?” Tegenwoordig werken we allemaal wel met een ERP systeem of boekhoudpakket. Dit neemt niet weg dat het voor de ondernemer of financieel eindverantwoordelijke een normale zaak is de ins en out van zo een systeem te kennen. Het zijn vaak systemen met veel processen en tonen net niet wat u wenst te weten. 360WEB maakt diverse applicaties die afgestemd zijn op het gebruik en het gewenste resultaat van de ondernemer. Dit zorgt voor meer inzage en men kan sneller ageren op een situatie. Voor boekhouders en accountants met een adviesrol kunnen we maatwerk leveren om analyses over het verleden en trends in de toekomst makkelijk in kaart brengen.

Operationeel

“Daar waar het echte geld wordt verdiend..” De operatie van uw organisatie dient productie te draaien. Alle randzaken dienen maximaal geëlimineerd te worden. Onze oplossingen kunnen daar goed bij helpen. Of het nu een evaluatie of een optimalisatie betreft, alles is mogelijk!

Slot

Een complexe wens hoeft niet duur te zijn. Onze oplossingen worden in het algemeen binnen hetzelfde kwartaal terugverdiend. 360WEB, een betrouwbare partner in het bouwen van simpele tot complexe proces georiënteerde applicaties. Altijd web-based en 100% responsive voor desktop, tablet en mobile.

Huisstijl

Heeft u nog geen huisstijl of dient de huidige huisstijl gemoderniseerd te worden? Onze designers zijn creatief van aard en kunnen krachtige vertalingen maken van uw identiteit. Wij bieden onze diensten modulair aan en werken voor zeer aantrekkelijke tarieven.

Nieuwe Klanten Service

Laat uw bedrijf groeien en maak gebruik van onze Nieuwe Klanten Service. De goedkoopste manier van verkopen! Door slimme softwareoplossingen en marketingtactieken verzamelen wij dagelijks honderden potentiele klanten die in de koopfase van het proces bevinden. Dus geen kwantiteit maar kwaliteit! U kunt zelf de groei managen door de dynamische instellingen van ons systeem. Wilt u vandaag 20 aanvragen en volgende maar 5? Geen probleem bij 360WEB.